voorstellen
John Bornemann

Even voorstellen

 

John Bornemann, een man uit bouwjaar 1960, geboren in Rotterdam en woon na rondzwervingen in hoofdzakelijk de Hoekse Waard

( 's Gravendeel, Oud Beijerland, Zuid Beijerland) en Kockengen nu in Delft. Altijd gezegd dat ik nooit in een stad zou gaan wonen, maar daar ben ik helemaal op teruggekomen: een heerlijke stad!

 

Alleen, verliefd, LAT, samenwonen, verloofd, getrouwd, gescheiden...

maar dan in een heel andere volgorde. Nu al weer enkele jaren alleen.

( en dat blijft ook zo ...  :-)  )

 

JSingleohn Bornemann -

Geloof

 

Ruim 35 jaar geleden tot geloof gekomen en gedoopt in de Gemeente van Jezus Christus in Oud Beijerland. Nadat ik vele jaren niets meer aan het geloof heb gedaan, kom ik weer in een Evangelische Gemeente: Morgenstond Delft.

Geloven is een constant leerproces. Voor mij is het geloof geen religie, maar een relatie...met ups and downs.

Kinderen John Bornemann

Kinderen


In een vorig leven was ik

"pleeg" pappa van 8 kids.


Een gezellige drukte met een stel geweldige kinderen! Na 20
jaar met sommigen nog steeds een familieband of weer opnieuw contact.

werk John Bornemann

Werk

 

In 2001 ben ik in onderwijs gaan werken als (hoofd)conciërge/roostermaker. Hier houd ik me bezig met alle onzichtbare zaken in en om een school. (dagelijkse roosterwijzigingen, inkoop, onderhoud, boekenfonds, veiligheid in en om de school,contacten met bedrijven,enz.) Leuk en lekker afwisselend. Inmiddels (2015) zijn de taken wat veranderd en minder veelzijdig, maar nog steeds een baan met veel afwisseling. Per 2021 doe ik meer administratieve taken en geen kluswerrk meer.

Vrijwilligerswerk

 

Sinds augustus 2014 werk ik enkele dagdelen per week als vrijwilliger bij de Pallieterburght, onderdeel van het Erasmus MC Rotterdam/ Sophia Kinderziekenhuis. Van knuffelen van ernstig zieke baby's tot koken en strijken voor het personeel en wat kleine klusjes en licht huishoudelijk werk.


[ 2017 inmiddels gesloten -  inmiddels ben ik niet officiëel mantelzorger]


Vrijwilligerswerk Pallieterburght door John Bornemann
schonebakkes1
schonebakkes2

Corona, ik hoef er niets over te vertellen, behalve dat ik me zo hulpeloos nutteloos voel in een tijd dat veel mensen het veel drukker hebben dan normaal.


Gelukkig is er een prachtig initiatief van "Schone Bakkes" , die met bijna 80 vrijwilligers samenwerkt om spatmaskers te maken voor zorginstellingen in de regio Haaglanden en Delft.  In de hele regio printen mensen thuis met een 3-D printer hoofdsteunen, die nadat ze zijn ontsmet in Delft komen om te worden geassambleerd, ingepakt, met UV nog een keer ontsmet en vervolgens gratis worden afgeleverd bij zorginstellingen.  Kijk op de website van Schone Bakkes


Ik voel me als een vis in het water om hier aan mee te mogen werken! Per juli 2020 is dit project weer gestopt dus ga ik na de vakantieperiode weer eens op zoek naar de volgende vrijwilligersklus. Leuk en nuttig!


(klik op de foto hiernaast voor een vergroting)


Geen faceboook voor John Bornemann

Facebook

 

Mijn Facebookpagina wordt niet zo regelmatig bijgehouden, maar je kunt er natuurlijk altijd even kijken. KLIK voor mijn Facebook pagina.

 


©   copyright 2008 - 2022 John Bornemann

fotografie van John Bornemann